FŐOLDAL
KÜLDETÉSÜNK SZOLGÁLTATÁSAINK HASZNOS LINKEK KAPCSOLAT ÁLLÁS

Külkereskedelmi tevékenység kialakítása és beindítása

A külkereskedelmi gyakorlat számos lényeges ponton eltér a belföldi kereskedelemtől. A külkereskedelmi ügyletek a földrajzi távolság és a különböző kereskedelmi kultúrájú népek közötti bizalmatlanság nyomán számos veszélyt hordoznak magukban. Ezért a külkereskedelmi tevékenység beindításakor az importálni vagy exportálni kívánó vállalkozók gyakran ütköznek nehézségekbe, elutasításba, ami akár egy kiváló ötleten alapuló tevékenység meghiúsulásához is vezethet még az üzlet beindítása előtt.

Ha az Ön számára újdonság az import illetve az export tevékenység, akkor Ön a legjobb helyen jár! A Sky Trade Kft. teljes körű külkereskedelmi tanácsadással segíti Önt a külkereskedelmi folyamatok megértésében és kialakításában már a kezdetektől fogva!

Gondot jelent Önnek a mérhetetlen mennyiségű jogi és szakmai szabályok szövevénye? Mi az import és export folyamatok minden részletébe beavatjuk Önt, legyen szó a megfelelő partnerek kiválasztásáról, az Ön számára legelőnyösebb fizetési és szállítási feltételek meghatározásáról és letárgyalásáról, a szállítási mód és útvonal kiválasztásáról, vagy éppen vámügyi kérdésekről.

Szolgáltatásunk segítségével felállítjuk az Ön vállalatának import vagy export tevékenységének sarokköveit, segítünk a késedelmek és bonyodalmak elkerülésében, amellyel vállalata versenyképesebbé válhat a nemzetközi piacon.

Ezt követően outsourcing szolgáltatásunk keretein belül hosszú távon is vállaljuk külkereskedelmi tevékenységének teljes lebonyolítását. Outsourcing tevékenységünkről bővebben itt olvashat.

    Telefon
T: +36 20 772 0279
    E-mail
info@skytrade.hu
    Copyright © 2013-2017 Sky Trade Kft

Made by e-Szolgálat Kft - www.e-szolgalat.hu